Gratis fragt - Vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer over 495 kr.

Er du ny i vin-verdenen og har derfor ikke helt styr på, hvilke vine du er til? Så kan en smagekasse være en rigtig god mulighed for dig. Med en smagekasse vin har du muligheden for at smage på nogle forskellige vine. Det kan være rødvin, hvidvin, rosevin eller mousserende vine. Med en smagekasse vin har du muligheden for at finde ud af, hvilken slags vin du er mest til.

 

Fordele ved en smagekasse vin

 

Du kan købe en smagekasse vin med blandede vin. På denne måde kan du smage flere forskellige vine, for at finde ud af, hvilken slags vin du er mest til. Er du helt ny indenfor vin, så kan det være en rigtig god mulighed for at prøve de forskellige slags vin. Måske finder du ud af, at du er mest til hvidvin eller rose. Du har i hvert fald muligheden for at prøve nogle forskellige af.

 

Du kan også købe en smagekasse inde for en bestemt kategori. Måske vil du gerne blive bedre til at drikke rødvin? Så kan du købe en smagekasse vin, som udelukkende består af rødvin. På denne måde kan du smage forskellige slags rødvin og danne dig en ide om, hvilke druer du er mest til. Ved at have en ide om, hvilke druesorter du kan og ikke kan lide, bliver det nemmere for dig at købe rødvin, du kan lide.

 

Du kunne jo faktisk også risikere at finde en vin fra en smagekasse, som bliver falder hundrede procent i din smag. Hvis dette ikke sker, så har du fået en større forståelse for, hvad du ikke kan og kan lide. Derfor kan det jo faktisk være en rigtig god at købe en smagekasse.

 

Har du spørgsmål om vores vine eller mangler du inspiration til brugen af vinene, så er du velkommen til at kontakte os på kontakt@vin-huset.dk.

Du har skrevet dig op til nyhedsbrev
Denne e-mail er allerede skrevet op
Nyhedsbrev - FÅ INSPIRATION OG TILBUD DIREKTE I DIN INDBAKKE