Gratis fragt - Vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer over 495 kr.

Vælg den rigtige vingave

Skal du bruge en værtindegave eller en gave til noget andet, er en vingave altid et sikkert valg. At vælge den rigtige vingave kan godt være svært og uoverskueligt. Du får her et par gode råd til at gøre det mere overskueligt at vælge den rigtige vingave.

Rød, hvid eller rosé?
Mange mennesker har en præference for, om de mest er til rød-, hvid- eller rosévin. Derfor er det en god ide at have en ide om, hvilken vinpræference modtageren af din vingave. Hvis du ikke er sikker på vinpræferencen ved du måske, om de er til mere søde eller syrlige vin?

Mindre syre, mere sødme
Når man vælger en vin, som ikke skal tilpasses til noget mad, kan de fleste bedst lide mere sødme, mindre syre og lidt højere alkoholprocent i vinen. Det er ligegyldigt, om det er rød- eller hvidvin. Hvis modtageren er mest til hvidvin, er de bedste druer at lede efter: pinot grigio, chardonnay, semillon og viognier. Er modtageren mest til rødvin, er de bedste druer at lede efter: pinot noir, zinfandel, merlot, malbec, primitivo og shiraz. Hvis du ikke er sikker på, om modtageren er mest til hvid- eller rødvin, er det stadig en god ide at gå efter disse druesorter, da folk generelt er glade for vin lavet af disse populære druesorter.

Kender du ikke til modtageren præferencer?
Hvis du ikke kender modtagerens vinpræferencer, kan det være rigtig uoverskueligt at vælge en vin. Er det for uoverskueligt for dig at vælge ud fra de to første tips, kan det være en god ide at vælge ud fra dine egne præferencer. Er du selv helt vild med en bestemt merlot eller en sød pinot grigio, så brug denne som vingave. Du kan altid sige, at du er vild med den vin, og gerne vil have at de skal prøve den – så kan du jo altid snige dig til selv at skulle dele den med modtageren.

Er du nysgerrig på, hvordan du opbevarer din vin korrekt? Læs da blogindlægget her