Gratis fragt - Vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer over 495 kr.

Biodynamisk vin bliver mere og mere populært hos de bevidste forbrugere. Vinen er lavet på biodynamisk dyrkede druer. Biodynamisk dyrkning af druerne minder meget om økologisk dyrkning. Der bliver nemlig heller ikke brugt kemiske sprøjtemidler ved biodynamisk dyrkning. Til gengæld bliver der sprøjtet med biodynamiske midler, som er lavet på blandt andet kvarts og komøg. Dette bliver opløst i vand, så disse kan sprøjtes. Det er altså en form for gødning med naturlige ingredienser. Biodynamik arbejder med naturens kredsløb og energier for at fremme frugtbarhed.

 

Reglerne for biodynamik er mere skrappe end reglerne for økologi. Dette er fordi biodynamik har de samme regler, som økologi – de tager bare skridtet videre. Biodynamik går meget op i afgrødernes påvirkninger fra blandt andet jorden. Ideelt set skal biodynamiske marker være selvforsynende. Dette er dog ikke altid muligt for bønderne. Derfor må de gå lidt på kompromis med de originale normer for biodynamik.

 

Biodynamisk vin kommer i mange varianter

 

Biodynamisk vin er både i rødvin, hvidvin og rosevin, samt mousserende vine. Det kommer helt an på, hvilke druer der bliver dyrket på marken. Du kan derfor få lige præcis den vin, du gerne vil have, selvom du vil have en biodynamisk vin. Det er lige meget om du er til rødvin, hvidvin, rosevin eller mousserende vin. Du kan få hvilken som helst vin i det mere bæredygtige valg. Du kan kende disse vine på, at de er certificeret af Demeter og Ecocert.

 

Med en biodynamisk vin er du sikret, at vinen ikke er lavet med et kemisk stof. Samt den er lavet på en mere bæredygtig måde. Det er derfor en rigtig god ide at lede efter en biodynamisk vin, hvis du gerne vil være mere miljøbevidst. Bæredygtighed bliver mere og mere vigtigt i samfundet. Derfor bliver biodynamiske vine mere og mere populære.

 

Har du spørgsmål om vores vine eller mangler du inspiration til brugen af vinene. Så kontakt os.

Du har skrevet dig op til nyhedsbrev
Denne e-mail er allerede skrevet op
Nyhedsbrev - FÅ INSPIRATION OG TILBUD DIREKTE I DIN INDBAKKE