Gratis fragt - Vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer over 495 kr.

Vi ved vel alle sammen, hvad økologi er. Men hvad vil det sige, at en vin er økologisk? Jo for det første opfylder den en lang række krav til både dyrkningen og brugen af druerne. Økologi er bedre for vores miljø, da der ikke bliver brugt et kemisk stof eller flere. Vin kan også bare være lavet af økologiske druer. Dette betyder, at vinen ikke er lavet på en økologisk måde, men druerne er dyrket økologisk. Med denne slags vin er du sikret, at vinen ikke er lavet med et kemisk stof, samt at den er lavet på en mere bæredygtig måde. Det er derfor en rigtig god ide at lede efter sådan en vin, hvis du gerne vil have en vin, der er bedre for vores miljø.

 

Certificeringer for økologisk vin

 

For at få certificeringen af økologiske druer, må man ikke bruge kunstige sprøjtemidler og kunstgødning. Man må dog godt sprøjte med naturlige pesticider for at holde pest og sygdom væk. Med økologik dyrkning er man mere miljøbevidst, fordi denne form for dyrkning er bedre for naturen. For at få certificeringen for økologisk producerede vine må man i Europa derudover ikke tilsætte lige så meget svovl som i de konventionelle vine. I USA og Canada må man ikke tilsætte noget svovl overhovedet for at blive certificeret til at producere vine økologisk.

 

Der er derfor forskel på at købe en økologisk vin og en vin med økologiske druer. Den økologiske vin indeholder økologiske druer og er lavet på en økologisk måde. Vin med økologiske druer skal ikke leve op til alle regler for økologiske vine. Vil du gerne have en helt økologisk vin, skal du derfor sørge for, at du vælger en vin, der er helt økologisk, og ikke bare en vin med økologiske druer.

 

Har du spørgsmål om vores vine eller mangler du inspiration til brugen af vinene, så kontakt os.

Du har skrevet dig op til nyhedsbrev
Denne e-mail er allerede skrevet op
Nyhedsbrev - FÅ INSPIRATION OG TILBUD DIREKTE I DIN INDBAKKE