Gratis fragt - Vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer over 495 kr.

Skal du have købt firmagaver til dit eget firma eller dit firmas samarbejdspartnere? Så kan du gøre det rigtig nemt for dig selv ved at købe en gavekurv eller en vingave. Gavekurve er et hit for de fleste. Derfor er det en sikker gave at købe for dit firma.

 

Firmagaver kan indeholde lige, hvad du har lyst til. Et sikkert hit er vin og måske noget chokolade eller lignende. En flaske vin kan de fleste bruge, mens lækkerier som chokolade og slik også er et stort hit. Du kan de fleste steder selv vælge, hvad kurven skal indeholde, ellers kan du nemt købe ind til at lave din egen kurv. Køb en lækker flaske vin og nogle lækre specialiteter, som for eksempel chokolade, og så er du ved at have en rigtig god firmagave.

 

Det gode ved disse firmagaver er også, at de findes i mange forskellige prisklasser. Skal du købe mange og har ikke det største budget til det, så kan du med sikkerhed stadig finde en rigtig fin kurv. Det er derfor en nem gave, som de fleste kan være med på.

 

Firmagaver til alle anledninger

 

En gavekurv eller vingave passer perfekt som firmagave. Det er lige meget, om der er tale om firmajulegaver, jubilæumsgaver eller lignende. Uanset hvad, kan de fleste bruge en fin gavekurv med en flaske lækker vin og andre lækkerier.

 

Med en gavekurv eller vingave er du sikret, at modtageren kan lide gaven. Det er de færreste, der ikke kan bruge en flaske vin og andre lækkerier. Det er også en rigtig nem gave at købe, fordi du bare kan vælge en kurv eller en vin. Skal du købe mange firmagaver, er det rart, at det kan gøres så nemt som muligt.

 

Firmagaver behøver selvfølgelig ikke indeholde vin, hvis du skal give gaven til én, der ikke er til dette. Måske de i stedet skal have en lækker flaske gin? Eller en lækker sirup til deres kaffe? Det kan være lige, hvad du gerne vil have.

 

Har du spørgsmål om vores vine eller mangler du inspiration til brugen af vinene, så er du velkommen til at kontakte os på kontakt@vin-huset.dk.

Du har skrevet dig op til nyhedsbrev
Denne e-mail er allerede skrevet op
Nyhedsbrev - FÅ INSPIRATION OG TILBUD DIREKTE I DIN INDBAKKE