Gratis fragt - Vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer over 495 kr.

Frankrig er kendt som vinlandet, derfor sætter de også ofte standarden for vin. De har styr på, hvordan man skal lave vin i høje kvaliteter.

 

Fransk dessertvin er en sød vin, som hovedsageligt bliver serveret til desserter og søde retter – ligesom navnet hentyder til. Fransk dessertvin kan både findes i rød og hvid, alt efter hvad man mest er til. De hvide dessertvine, der er mousserende, bliver ofte brugt afkølet som velkomstdrik. Mens røde dessertvine ofte bliver serveret ved stuetemperatur.

 

Dessertvin er ikke bare god til dessert og velkomstdrink. De bliver tit brugt som en after dinner-drink også. Dessertvin på terrassen eller altanen på en varm sommeraften, lyder også super dejligt. Dessertvin er også tit en god start, hvis man vil begynde at drikke vin. Dette er på grund af, at den sødlige smag i vinen er god til de fleste. Det er derfor nemmere at starte med en rigtig sødlig vin.

 

Hvorfor vælge fransk dessertvin til desserten

 

Hovedreglen til dessertvin er oftest, at vinen skal være en smule sødere end den serverede mad. Jo sødere maden er, jo sødere skal vinen være. Sødmen i maden vil fremhæve syren og bitterheden i vinen. For at vinen ikke skal virke for bitter, skal du derfor vælge en vin, der er sødere end maden.

 

Derfor er dessertvin perfekte til desserter. De fleste er så søde, at de kan bruges til enhver dessert. Fransk dessertvin er et rigtig godt valg, fordi disse er i god kvalitet. Med en fransk dessertvin er du derfor sikret kvalitet og lækker smag til dine søde retter.

 

Skal du købe fransk dessertvin er de mest kendte regioner til dessertvin: Barsac, Sauternes, Monbazillac og Cadillac. Det betyder dog ikke, at du ikke kan finde gode dessertvine i de andre regioner. Fantastisk dessertvin findes i rigtig mange af de franske vinregioner.

 

Har du spørgsmål om vores vine eller mangler du inspiration til brugen af vinene, så er du velkommen til at kontakte os på kontakt@vin-huset.dk
Du har skrevet dig op til nyhedsbrev
Denne e-mail er allerede skrevet op
Nyhedsbrev - FÅ INSPIRATION OG TILBUD DIREKTE I DIN INDBAKKE