Gratis fragt - Vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer over 495 kr.

Fransk rosevin bliver oftest lavet med druesorterne: Grenache, Syrah, Mouvedre og Pinot Noir. Fransk rosevin er gode til og uden mad, alt efter hvilken man køber. De billigere rosevine er frugtrige og lette at drikke, derfor er de gode at drikke for sig selv. De dyrere rosevine passer rigtig godt til meget mad.

 

Rosevin er generelt rigtig billigt og kan nydes af alle – derfor er den blevet så populær. En god flaske fransk rosevin behøver bestemt ikke at koste mere end 50-200 kroner. Det er derfor en vin, som de fleste kan være med på. Det er en del af fransk rosevins charme – den er billig, men har masser af smag.

 

Forskellig fransk rosevin

 

Fransk rosevin vindes i mange varianter, som alle har forskellige smage. Det kan derfor godt være lidt svært at vide, hvilken man skal købe.

 

Er du til en skarp, tør hvidvin? Så kan du med fordel vælge en rosé med den farve, der kan klassificeres mere som en rødmende nuance, end lyserød. Disse rosevine er generelt mere tørre i smagen med hints af sommerlige frugter. De ligger sig derfor tæt op ad de tørre hvidvine, men har tilføjet lidt mere sommerlig smag.

 

Er du til sødere vine? Så kan du med fordel vælge fransk rosevin, som er mere lyserød og kraftig i farven. Disse er generelt sødere end de andre, samtidig med at de stadig er meget frugtige i smagen. Disse er derfor rigtig gode, hvis du gerne vil have en rosevin, som har masser af smag af frugt og sommer.

 

Fransk rosevin er god til enhver – lige meget hvilken vin du er mest til. Der er altså bare noget sol og sommer over et lækkert glas rose. Vinen er derfor perfekt at drikke på terrassen eller altanen på en varm sommeraften. Den er også rigtig god, hvis du vil have en lækker vin med på picnic. Uanset hvilken lejlighed du køber rosevin til – så bringer det tankerne på frugt, sommer og sol.

 

Har du spørgsmål om vores vine eller mangler du inspiration til brugen af vinene, så er du velkommen til at kontakte os på kontakt@vin-huset.dk.

Du har skrevet dig op til nyhedsbrev
Denne e-mail er allerede skrevet op
Nyhedsbrev - FÅ INSPIRATION OG TILBUD DIREKTE I DIN INDBAKKE