Gratis fragt - Vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer over 495 kr.

Languedoc vinregionen ligger mod syd i Frankrig. Det specielle ved Languedoc vin er, at man som sådan ikke kan sige noget generelt om det. Denne vinregion erstatter hele tiden deres vinstokke og bruger nye druesorter, samt nye sammensætninger. Producenterne nytænker derfor hele tiden deres vin. Dette er både en god og dårlig ting, da det kan være svært at finde en generel Languedoc vin man er helt vild med. Det er derfor bedre at kende lidt mere til de forskellige vinproducenter end områderne. Jordbunden og visionerne varierer nemlig rigtig meget fra vinproducent til vinproducent.

 

Kvaliteten på Languedoc vin er også meget varierende. Du kan med fordel finde vine i største kvalitet, men du kan også være uheldig, at det går den anden vej. Som skrevet, er det derfor en rigtig stor fordel at kende lidt til vinproducenterne. Dette giver en større ide om, hvor du skal finde vin i rigtig høj kvalitet – om det er rødvin, hvidvin eller rosevin.

 

Hvilken Languedoc vin skal du kigge efter

 

Selvom kvaliteten varierer meget, er der virkelig lækre Languedoc vine. Leder du efter eksperimenterende vin, så er det helt sikkert her, du skal lede. Vinproducenterne i Languedoc er jo kendt for at eksperimentere med druesammensætningen. De dyrker derfor også mange forskellige druesorter. Har du en bestemt sort, du er vild med, er der derfor rig chance for at finde den i en Languedoc vin.

 

Languedoc har også rigtig mange fyldige og frugtige vine. Er du vild med dette, så kan du med fordel kigge på vine herfra. Generelt har de også høje kvalitetsvine til en fornuftig pris. Vi kender alle sammen, hvor dyr en rigtig kvalitetsvin kan være.

 

Én generel ting, kan man dog sige om vine fra Languedoc; de har noget helt fantastisk Chardonnay hvidvin. Er du vild med Chardonnay hvidvin, og vil gerne have kvalitetsvin til en god pris. Så er Languedoc helt sikkert et godt sted at lede.

 

Har du spørgsmål om vores vine eller mangler du inspiration til brugen af vinene, kan du kontakte os på kontakt@vin-huset.dk.

Du har skrevet dig op til nyhedsbrev
Denne e-mail er allerede skrevet op
Nyhedsbrev - FÅ INSPIRATION OG TILBUD DIREKTE I DIN INDBAKKE