Gratis fragt - Vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer over 495 kr.

Aperol spritz
Aperol er opstået i Norditalien i 1919, som en mildere aperitif. Derfor nydes den oftest kold i et shotglas efter middagen. Likøren har derfor kun 11% alkohol i forhold til den klassiske aperitif Limoncello, som har omkring 30%. Hvor den klassiske aperitif er lavet på citroner, er Aperol lavet på både søde og bitre appelsiner og rabarber. Likøren har derfor en lækker og forfriskende smag og aroma af appelsin og rabarber.

Udover at være en blevet en mild og klassisk aperitif, bliver Aperol også brugt i signaturdrinken Aperol Spritz. Aperol Spritz er en lækker forfriskende cocktail, som emmer af sommer og sol.

Opskrift på Aperol spritz:

  • 5 cl mousserende vin
  • 5 cl Aperol
  • 1 cl danskvand

Hæld alle ingredienserne i et glas med isterninger og bland forsigtigt rundt. Pynt eventuelt med en skive appelsin, og så er din Aperol spritz klar – velbekomme!

Aperol cocktails

Med sin lækre smag er likøren utrolig god i mange forskellige cocktails. Den klassiske Aperol Spritz er bestemt ikke den eneste cocktail, som smager fantastisk med Aperol.

 

Det lyder måske underligt, men Aperol bliver brugt i en Spaghett cocktail sammen med øl:

  • Din yndlingspilsner
  • ½ dl Aperol
  • Citronsaft

Du kan enten vælge at lave den i ølflasken eller hælde den i et glas. Laver du den i ølflasken, skal du hælde lidt øl fra, så du har plads til de resterede ingredienser – eller drikke det, øl skal jo ikke gå til spilde. Derefter hælder du Aperol og lidt citronsaft i flasken – velbekomme! Bruger du et glas, hælder du bare alle ingredienserne i glasset, og så er din cocktail klar.

 

Aperol Negroni opskrift:

  • 5 cl Aperol
  • 5 cl Lillet Blanc
  • 5 cl gin

Shake ingredienserne i en cocktailshaker, og hæld det i et glas med isterninger. Vrid en appelsinskal over glasset, så olierne frigives og pynt cocktailen med skallen - velbekomme!

Har du spørgsmål om vores produkter eller mangler du inspiration til brugen af produkterne, så er du velkommen til at kontakte os på kontakt@vin-huset.dk.

Se alle vores kontaktinformationer her

Du har skrevet dig op til nyhedsbrev
Denne e-mail er allerede skrevet op
Nyhedsbrev - FÅ INSPIRATION OG TILBUD DIREKTE I DIN INDBAKKE