Gratis fragt - Vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer over 495 kr.

Monin
Er du klar over, hvor meget du kan lave med Monin sirup? Med Monin sirup kan du nemt ændre smagen på klassiske cocktails, så du kan få den smag du bedst kan lide. Er du helt vild med jordbærsmag eller måske brombær, så kan du nemt tilføje disse smage ved at tilføje en smule Monin sirup til dine cocktails.

Du kan derfor nemt få en Mojito med smag af jordbær eller en Margarita med smag af passionsfrugt. Lige hvad du har lyst til. Du kan derfor nemt spice de klassiske cocktails op med nye og spændende smage.

Her er for eksempel opskriften på en lækker Jordbær Mojito:

  • 2 cl Monin jordbær sirup
  • 1 cl Monin Mojito Mint sirup
  • 3 cl lys rom
  • 10 mynteblade
  • ½ lime i både
  • Danskvand

Hæld myntebladene, limebådene og sirupperne i et glas og pres det hele godt sammen. For eksempel med en ske. Tilsæt herefter isterninger, rom og op med danskvand. Så har du en lækker Mojito med smag af jordbær.

Monin – andet end bare frugt- og bærsmage

Monin laver ikke bare frugt- og bærsmage, som du kan bruge til dine cocktails, de laver også kaffesirup, som er populært til at lave lækre specialkaffer. Du kan med en smule af disse sirupper nemt lave en lækker café latte eller lignende med smag af vanilje eller noget andet. Du kan derfor få kaffe med smag præcis, som det smager på en café.

Udover dette laver de også lemonademix og icetea mix. Ved at tilføje disse til vand, får du nemt en forfriskende lemonade eller icetea, som du kan nyde med det samme. Det har aldrig været nemmere at lave lemonade og icetea – og med færre ingredienser. Du kan også med fordel tilføje lidt frugt- eller bærsirup til din lemonade eller icetea. På denne måde kan du vælge en smag, du gerne vil have i din forfriskende og læskende drik.

Har du spørgsmål om vores produkter eller mangler du inspiration til brugen af produkterne, så er du velkommen til at kontakte os på kontakt@vin-huset.dk.

Flere kontaktoplysninger kan findes her.

Du har skrevet dig op til nyhedsbrev
Denne e-mail er allerede skrevet op
Nyhedsbrev - FÅ INSPIRATION OG TILBUD DIREKTE I DIN INDBAKKE