Gratis fragt - Vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer over 495 kr.

Lemonade
Forestil dig en varm sommerdag ude i det dejlige solskin. Du sidder med et glas med isterninger. Hvad er der i glasset? Kunne du forestille dig noget mere forfriskende at have i glasset end lækker, forfriskende lemonade? Vi ved Vinhuset har i hvert fald svært ved at komme i tanke om noget, der lyder bedre. Den forfriskende syrlige, men samtidig søde smag af lemonade er og bliver altså bare det bedste på en varm sommerdag.

Skal du lave en klassisk lemonade, skal du bruge vand, sukker og citronsaft. Du skal her starte med at lave en sukkersirup af vand og sukker, og derefter tilføje citronsaft. Så skal lemonaden køles ordentligt af, og så er den klar til at blive nydt i solskinnet. Vidste du godt, at du kan lave det meget nemmere med Monin Lemonade Sirup? Med Monin Cloudy Lemonademix skal du bare tilføje 3-4 cl sirup til et glas vand med isterninger. Det kan jo ikke være nemmere.

Lemonade med Monin sirup

Det har aldrig været nemmere eller hurtigere at lave lemonade, end det er med Monin Cloudy Lemonademix. Vand, sirup og isterninger, og så er du klar til at nyde lemonaden udenfor i solskinnet. Med Monins andre sirupper kan du også hurtigt lave lemonade med smag. Her kan du tilføje lidt sirup med lige præcis den smag, du godt kan lide. Vinhuset foreslår blandt andet Monin med granatæble, hindbær, jordbær eller måske grønt æble. Du får altså nemt en lækker lemonade med en smag, som du godt kan lide.

Opskrift på lemonade i en lemonadekrukke:

  • 50 cl Monin Cloudy Lemonademix
  • 3,5 liter vand
  • 3-4 kg isterninger

Bland alle ingredienserne i en lemonadekrukke, og så er lemonaden klar – tilsæt eventuelt nogle limes eller citroner som pynt.

Opskrift på lemonade med smag i en lemonadekrukke:

  • 50 cl Monin Cloudy Lemonademix
  • 15-20 cl Monin sirup med din valgte smag
  • 4 liter vand
  • 3-4 kg isterninger

Bland alle ingredienserne i en lemonadekrukke, og så er lemonaden klar. Tilsæt eventuelt citroner og bær efter smagen på den valgte sirup.

Du kan også med fordel lave en lækker boblende lemonade ved at tilføje en flaske mousserende vin til de ovenstående opskrifter. Her får du også den forfriskende fornemmelse af boblerne fra vinen, hvilket bare gør lemonaden endnu bedre.

Har du spørgsmål om vores produkter eller mangler du inspiration til brugen af produkterne, så er du velkommen til at kontakte os på kontakt@vin-huset.dk.

Alle vores kontaktoplysninger findes her.

Du har skrevet dig op til nyhedsbrev
Denne e-mail er allerede skrevet op
Nyhedsbrev - FÅ INSPIRATION OG TILBUD DIREKTE I DIN INDBAKKE