Gratis fragt - Vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer over 495 kr.

Limoncello

Limoncello er en af Italiens mest anerkendte citronlikører. I Italien nydes likøren ofte afkølet i et shotglas efter middagen. Dog gør likørens lækre og syrlige smag af citroner den perfekt til diverse sommerdrinks. Den skriger jo sommer og sol. Forestil dig en varm sommeraften med dine venner med en lækker cocktail i hånden lavet med Limoncello. Det lyder som en dejlig aften, ikke? Vi ved Vinhuset synes i hvert fald, at det lyder som en rigtig hyggelig sommeraften.

Er du vild med citronsmage, så er denne likør lige noget for dig. Limoncello kan bruges med rigtig mange forskellige spiritusser, så det er en flaske, du hurtig kan få brugt. Du kan ikke bare tilføje den til cocktails, du kan faktisk tilføje den til for eksempel is eller friske bær også. Dette tilføjer en rigtig lækker smag af friske citroner.

Cocktails med limoncello

Som sagt er likøren meget alsidig og kan bruges til rigtig mange forskellige cocktails. Kan du lide citronsmag, kan du næsten tilføje den til alle cocktails. Her får du et par opskrifter på et par cocktails med limoncello.

Nu hedder vi jo Vinhuset, så vi er jo vilde med vin, derfor får du her en opskrift på en Limoncello Spritz:

  • 1 flaske mousserende vin
  • 1/3 flaske Limoncello
  • 2 dl danskvand

Denne opskrift er til en saftdispenser, så du kan dele med alle dine venner på en dejlig sommeraften. Hæld alle ingredienserne i saftdispenseren sammen med isterninger og citronskiver. Rør stille og roligt rundt, og så er du klar til at servere!

Limoncello kan også med fordel bruges i den klassiske Moscow Mule. Du får en opskrift her:

  • 2 cl vodka
  • 2 cl Limoncello
  • 2 cl limesaft
  • 10 cl Ginger Beer

Shake vodka, Limoncello og limesaft i en cocktailshaker. Hæld derfor blandingen i et glas med isterninger og tilføj Ginger Beer og eventuelt en skive lime – velbekomme!

Har du spørgsmål om vores produkter eller mangler du inspiration til brugen af produkterne, så er du velkommen til at kontakte os på kontakt@vin-huset.dk.

Find alle vores kontaktoplysninger her.

Du har skrevet dig op til nyhedsbrev
Denne e-mail er allerede skrevet op
Nyhedsbrev - FÅ INSPIRATION OG TILBUD DIREKTE I DIN INDBAKKE