Gratis fragt - Vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer over 495 kr.

Reserve de La Saurine - IGP Gard – Sud de France 2017/2018

Reserve de La Saurine - IGP Gard – Sud de France 2017/2018 – 13% Vol.

Laudun Chusclan Vignerons ligger i sydøst Frankrig i byen Chusclan på den højre bred af Rhône floden. Druerne plukkes og bringes til presning i vinkælderen med det samme. Druesammensætningen i Reserve de La Saurine er 100% Grenache Blanc. Presningen af druerne foregår langsomt og progressivt. Gæringsprocessen finder sted i tanke ved 15-17°C i 2-4 uger. Efter gæringen filtreres druemosten, og hvidvinen tappes på flasker.

Smagen på Reserve de La Saurine er frugtagtig, blød, fyldig og afrundet. Eftersmagen bliver siddende i munden i lang tid efter indtagning.

Vinen skal opbevares mørkt og ved en konstant temperatur. Skal vinen opbevares længe, skal vintemperaturen ikke overstige 10-12 °C. Opbevares den ved højere temperaturer modnes den hurtigere. Vinen er drikkeklar med det samme, men opbevares den under de 10-12 °C, kan den ligge i op til 1 år.

Reserve de La Saurine er specielt god til fisk, skaldyr, sushi, tapas og forretter. Inden servering skal vinen helst have en temperatur på omkring 5-7 °C. Vinen trækkes op umiddelbart før servering.