Gratis fragt - Vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer over 495 kr.

Karamel sirup

Karamel sirup er en rigtig lækker sirup, som kan bruges til rigtig mange forskellige drikkevarer. Monin karamel sirup er for eksempel rigtig god til specialkaffer, hvis du vil have kaffe som på en cafe. Det eneste du skal gøre, er at tilføje til karamel sirup til din foretrukne kaffe – om det er sort kaffe, latte, cappuccino eller iskaffe. På denne måde kan du få din yndlings ”cafe-kaffe” i hjemmets trygge rammer. Samtidig kan du få den hver dag, uden at skulle give 50 kroner for den. Det bliver derfor billigere i længden at købe karamel siruppen til dig selv.

Du kan også sagtens tilføje siruppen til varm kakao eller milkshake, hvis du vil have den skønneste smag af karamel. Hvor meget du vil tilføje af karamel siruppen til din kaffe, kakao eller milkshake er helt op til dig. Det kommer helt an på, hvor sød drikken skal være, og hvor meget karamelsmag du vil have.

Du kan også med fordel tilføje karamel sirup til cocktails af forskellig art. Her ved Vinhuset kan vi for eksempel anbefale at tilføje 15 ml karamel sirup til en Appeltini, Toddy eller en Old Fashioned. Du tilføjer på denne måde den lækre og søde smag af karamel til en i forvejen super lækker cocktail. Er du vild med æble the, så prøv at tilføje en smule af siruppen til den færdige the – det giver den lækreste smag af karamelliseret æble.

Karamel sirup er et hit for de fleste

Karamel er en smag, som de fleste er vilde med. Den passer ufattelig godt med kaffesmag eller æblesmag. Den bringer lækker, sød og karamelliseret smag til en hvilken som helst drik. Det er derfor den perfekte sirup at have derhjemme, fordi man kan bruge den til rigtig mange forskellige drikke.

Du kan endda hælde en smule over is i stedet for karamelsovs. Prøv den for eksempel over din yndlings vaniljeis og smag, hvor lækker isen kommer til at smage. Eller prøv at tilføje en smule til din morgengrød – den bliver altså bare meget bedre på denne måde.

Har du spørgsmål om vores produkter eller mangler du inspiration til brugen af produkterne, så er du velkommen til at kontakte os på kontakt@vin-huset.dk.
Find alle vores kontaktoplysninger på dette link.

Du har skrevet dig op til nyhedsbrev
Denne e-mail er allerede skrevet op
Nyhedsbrev - FÅ INSPIRATION OG TILBUD DIREKTE I DIN INDBAKKE