Gratis fragt - Vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer over 495 kr.

Om os

Velkommen til Vinhuset.dk, hvor vi går op i at dele glæden ved gode vine med Hr. og Fru. Danmark. Vores historie begyndte i 2021, da Bjarke Green og Regin Iversen, to passionerede vinentusiaster, besluttede at skabe Vinhuset.dk med en vision om at gøre smagsfulde vinoplevelser tilgængelige for alle.

Vores mission er enkel: Vi ønsker at tilbyde smagekasser med forskellige vine til priser, der passer til ethvert budget. Vi tror på, at kvalitetsvin ikke behøver at være en luksus, og vi stræber efter at levere vine, der ikke kun behager ganen, men også lader vores kunder nyde en rig og mindeværdig oplevelse.

Vi startede vores rejse på en beskeden 120 kvm butik i Nykøbing Mors, hvor det kun var os to, Bjarke og Regin. I dag er Vinhuset.dk hjemme i Thisted, med et imponerende lager og kontor på 1300 kvm, og intet mindre end 9 medarbejdere. Vores udvikling er ikke kun en historie om vækst i fysisk plads, men også en rejse om at udvide vores engagement i at levere kvalitetsvine og service til vores kunder.

Hos Vinhuset.dk er vi stolte af vores dedikerede team, der arbejder hårdt for at sikre, at hver eneste flaske vin, der forlader vores lager, er nøje udvalgt for sin kvalitet og unikke karakter. Vi håber, at når du åbner en flaske fra Vinhuset.dk, vil du ikke bare smage vin, men opleve en rejse gennem de nuancer og smagsoplevelser, som vi nøje har udvalgt til dig.

Tak fordi du er en del af vores vinrejse.

Skål!

Bjarke Green & Regin Iversen Stiftere, Vinhuset.dk