Gratis fragt - Vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer over 495 kr.
 • Værd at vide om Champagne og Crémant

  Værd at vide om Champagne og Crémant

  Sandheden er, at 99 % af alle vindrikkere ikke vil kunne kende forskel på en god Crémant og en Champagne. Champagne må kun produceres i Champagnedistriktet i det nordøstlige Frankrig, og Crémant må produceres i følgende franske distrikter: Alsace, Bordeaux, Bourgogne, Die, Jura, Limoux, Loire, og Savoie.
 • Om os

  Om os

  Velkommen til Vinhuset.dk, hvor vi går op i at dele glæden ved gode vine med Hr. og Fru. Danmark. Vores historie begyndte i 2021, da Bjarke Green og Regin Iversen, to passionerede vinentusiaster, besluttede at skabe Vinhuset.dk med en vision om at gøre smagsfulde vinoplevelser tilgængelige for alle. Vores mission er enkel: Vi ønsker at tilbyde smagekasser med forskellige vine til priser, der passer...
 • Bergerac en skjult skat i Frankrig

  Bergerac en skjult skat i Frankrig

  Bergerac en skjult skat i Frankrig Bergerac er en vinappellation i det sydvestlige Frankrig, øst for Bordeaux. Bergerac fremstiller, tørre hvide, rosévine og rødvine. I rødvinene finder vi primært druesorterne: Merlot, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon og Malbec. I hvidvinene finder vi Sauvignon (hoveddruesort), Sémillon og Muscadelle. Bergerac blev klassificeret som AOC i 1936.
 • Det skal du vide om Châteauneuf-du-Pape

  Det skal du vide om Châteauneuf-du-Pape

  Châteauneuf-du-Pape kaldes ofte "de 13 druers symfoni" på grund af sin sammensætning af 13 forskellige druesorter. De førende druer her er Grenache, Syrah, Mourvèdre og Cinsault. Dette område repræsenterer det største og mest anerkendte vindistrikt i Rhône med en imponerende vinmark på over 3000 hektar. Rødvin udgør hele 94% af den årlige produktion og har en høj alkoholprocent.
 • At vinde guld: Hvordan Franske vine tjener deres medaljer

  At vinde guld: Hvordan Franske vine tjener deres medaljer

  Introduktion: Franske vine er verdenskendte for deres udsøgte smag og elegante karakter. Mange af dem har den ære at blive tildelt prestigefyldte guldmedaljer ved internationale vinbedømmelseskonkurrencer.Kun 20% af vinene bliver udvalgt til at modtage bronze, sølv eller guldmedalje i Paris, og spørgsmålet opstår: Hvorfor er det så svært at skille de fremragende vine fra de gode, og hvad kræves der egentlig for, at en fransk...
Du har skrevet dig op til nyhedsbrev
Denne e-mail er allerede skrevet op
Nyhedsbrev - FÅ INSPIRATION OG TILBUD DIREKTE I DIN INDBAKKE