Gratis fragt - Vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer over 495 kr.
 • Værd at vide om Rosévine

  Værd at vide om Rosévine

  Elsker du vin, men ønsker at vide mere om rosé? Så læs videre! Her får du en nem og overskuelig guide til rosévinens historie, produktion og de forskellige metoder, der giver denne vin dens unikke karakter. Metoder: Saignée (udblødning): Intens og smagfuld rosé. Maceration: Den mest almindelige metode, giver farve og smag. Blending: Bliver til frugtagtig og levende rosé. Rosévinens fascinerende verdenMed sin skønne...
 • Værd at vide om Bordeaux og Bordeaux Supérieur – hvad er forskellen?

  Værd at vide om Bordeaux og Bordeaux Supérieur – hvad er forskellen?

  Elsker du vin, men føler dig overvældet af Bordeaux's mange muligheder? Så er du ikke alene. Bordeaux-vine kan virke som en labyrint, men ved at forstå forskellene mellem Bordeaux AOC og Bordeaux Supérieur, kan du nemt finde frem til de bedste vine. Læs videre for at blive klogere på Bordeaux's klassifikationssystem og opdag nye favoritter til din vinsamling.
 • Værd at vide om Champagne og Crémant

  Værd at vide om Champagne og Crémant

  Sandheden er, at 99 % af alle vindrikkere ikke vil kunne kende forskel på en god Crémant og en Champagne. Champagne må kun produceres i Champagnedistriktet i det nordøstlige Frankrig, og Crémant må produceres i følgende franske distrikter: Alsace, Bordeaux, Bourgogne, Die, Jura, Limoux, Loire, og Savoie.
 • Om os

  Om os

  Velkommen til Vinhuset.dk, hvor vi går op i at dele glæden ved gode vine med Hr. og Fru. Danmark. Vores historie begyndte i 2021, da Bjarke Green og Regin Iversen, to passionerede vinentusiaster, besluttede at skabe Vinhuset.dk med en vision om at gøre smagsfulde vinoplevelser tilgængelige for alle. Vores mission er enkel: Vi ønsker at tilbyde smagekasser med forskellige vine til priser, der passer...
 • Bergerac en skjult skat i Frankrig

  Bergerac en skjult skat i Frankrig

  Bergerac en skjult skat i Frankrig Bergerac er en vinappellation i det sydvestlige Frankrig, øst for Bordeaux. Bergerac fremstiller, tørre hvide, rosévine og rødvine. I rødvinene finder vi primært druesorterne: Merlot, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon og Malbec. I hvidvinene finder vi Sauvignon (hoveddruesort), Sémillon og Muscadelle. Bergerac blev klassificeret som AOC i 1936.
Du har skrevet dig op til nyhedsbrev
Denne e-mail er allerede skrevet op
Nyhedsbrev - FÅ INSPIRATION OG TILBUD DIREKTE I DIN INDBAKKE