Gratis fragt - Vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer over 495 kr.
Kaffesirup

Kaffesirup kan give dig de skønneste smagsoplevelser – præcis som når du bestiller kaffe på en cafe. Du kan bruge sirup i din kaffe, lige meget om du er til varm eller kold kaffe. Du kan for eksempel bruge kaffesiruppen i sort kaffe, latte, cappuccino, mocha, iskaffe og frappuccino – og endda varm kakao.

Ved at købe kaffesirup kan du nemt få lækker kaffe, præcis som hvis du sad på en cafe. Det eneste du skal gøre, er at tilføje en smule sirup til din foretrukne form for kaffe, og så er den klar. Du kan tilføje sirup efter egen smag, alt efter hvor sød, og hvor meget smag du vil have i kaffen. Med Monin kaffesirup kan du derfor få den perfekte ”cafe-kaffe”, præcis som du vil have den – bare til billigere penge.

Pengene er lige præcis grunden til at mange ikke får deres lækre yndlingskaffe særlig tit. Det bliver nemlig dyrt i længden at tage på cafe for at få sin lækre kaffe. Ved at købe en kaffesirup ved Vinhuset kan du derfor få din yndlingskaffe hver eneste dag uden at skulle betale 50 kr. for den.

Kaffesirup i mange forskellige varianter

Kaffesirup fås med mange forskellige smage, så du kan få den smag, du bedst kan lide i din kaffe. Du kan blandt andet få sirup med smag af vanilje, hasselnød, karamel, saltkaramel og chokolade. Vanilje og karamel sirupperne findes også i sukkerfrie varianter fra Monin. Er du til de mere specielle efterårskaffer kan du også få sirup med smag af gingerbread og pumpkin spice.

Med kaffesirup bliver det nemt for dig at lave de lækreste specialkaffer med den eller de smage du bedst kan lide. Du kan købe en enkelt, hvis du for eksempel bare er helt vild med at lave vanilje latte. Men er du til flere forskellige varianter kan du med fordel købe en samlet pakke med flere varianter, så du kan vælge, hvilken smag du er mest til på den pågældende dag.

Har du spørgsmål om vores produkter så er du velkommen til at kontakte os på kontakt@vin-huset.dk.

Find alle vores kontaktoplysninger her.

Du har skrevet dig op til nyhedsbrev
Denne e-mail er allerede skrevet op
Nyhedsbrev - FÅ INSPIRATION OG TILBUD DIREKTE I DIN INDBAKKE